Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Ordu’da Kadının Güçlenmesi Toplantısı Yapıldı

Ordu’da Kadının Güçlenmesi Toplantısı Yapıldı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadının Güçlenmesi İl Koordinasyon Kurulu 2025 yılı 1. toplantısı, Valilik toplantı salonunda Vali Muammer Erol başkanlığında yapıldı. Toplantıya kurum müdürleri ve kurul üyeleri katıldı.

Eylem Planı Değerlendirildi

İl düzeyinde kadınların sosyal, ekonomik ve kültürel hayatta daha güçlü yer almasını sağlamak amacıyla oluşturulan İl Eylem Planı, toplantının ana gündem maddesi oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından bilgilendirme sunumu yapılarak hazırlanan video izlendi.

Kadınların Hayatın Her Alanında Temsili Artacak

2025/4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile yürürlüğe giren düzenleme doğrultusunda eğitim, bilim, siyaset, çalışma hayatı, ekonomi ve karar alma mekanizmalarında kadınların daha aktif olması hedefleniyor.

Kurumlardan Ortak Proje Hazırlığı

Toplantıda kadın istihdamının artırılması, girişimciliğin desteklenmesi, yerel kalkınmada kadın emeğinin görünür hale getirilmesi ve sosyal-kültürel hayata katılımın güçlendirilmesi için kurumlar arası iş birliği vurgulandı.

Ordu’da Kadının Güçlenmesi Toplantısı Yapıldı
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir