1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Çarşamba pazarında mısır fiyatları cep yakıyor, vatandaşlar alım yapamıyor

Çarşamba pazarında mısır fiyatları cep yakıyor, vatandaşlar alım yapamıyor

Ordu'da mısır fiyatları cep yakarken, Çarşamba pazarında 25 liraya satılan süt mısırları, hem haşlama hem de közleme yöntemleriyle sunuluyor.

featured
0
Paylaş

Ordu’nun semt pazarlarında vatandaşların vazgeçilmez atıştırmalıklarından biri olan mısır, satışa sunulmaya başlarken fiyatı cep yakıyor.
Mükemmel lezzetiyle bilinen ve Ordulularında vazgeçilmezi olan süt mısırlar, vatandaşlar tarafından fiyatı nedeniyle alınamıyor. Hem haşlama hem de közleme yöntemleriyle mükemmel bir lezzete dönüşen mısırın tanesi Çarşamba pazarında 25 liradan satılıyor.
Vatandaşlar, mısır tezgâhlarını görünce geçemezken, fiyatı duyunca almadan gidiyorlar.
Çarşamba pazarında mısır satan esnaf ise Ordu’da artık üretilmediği için Bafra’dan gelen mısırların satışa sunulduğunu söyledi.

Muhabir: Soner ÖZDEMİR


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.