Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Ordu’daki Ulugöl Tabiat Parkı’na yoğun ilgi

Ordu’daki Ulugöl Tabiat Parkı’na yoğun ilgi

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
‘daki Ulugöl Tabiat Parkı, doğal güzellikleriyle sonbaharda vatandaşların uğrak yerlerinden biri oluyor. Türkiye’nin 36’ncı tabiat parkı olma özelliğini taşıyan Ulugöl’e gelen kimi ziyaretçiler gölün çevresinde yürüyerek vakit geçirirken, kimileri de manzarayı fotoğraf karelerine yansıtıyor.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ulugöl’ün yılın her mevsimi ziyaret edildiğini belirterek, sonbaharın gelmesiyle göle gelen kişi sayısının artmaya başladığını söyledi.

Bu yıl ocak-eylül döneminde Ulugöl’ün 220 bin kişi tarafından ziyaret edildiği bilgisini veren Toparlak, yıl sonunda bu rakamın 300 bini geçmesini beklediklerini dile getirdi.

“HERKES BURAYI GÖRMELİ”

Ulugöl’ü ziyaret eden Görkem Yılmaz ise tabiat parkını ilk kez ziyaret ettiğini ifade ederek, “Ulugöl Tabiat Parkı’nı sürekli duyuyordum. Sonbaharın gelmesiyle burayı ziyaret etmek istedim. Çok güzel bir ortam var burada. İnsanlar gölde huzur dolu dakikalar geçirebiliyor. Herkesin buraya gelerek görmesini isterim” dedi.

Ordu’daki Ulugöl Tabiat Parkı’na yoğun ilgi
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir