1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Ordulu kadınların El Emeği Uluslararası pazara Açılıyor

Ordulu kadınların El Emeği Uluslararası pazara Açılıyor

featured
0
Paylaş

Protokol ile kadın girişimcilerin ürettikleri ürünler Ordu markası altında toplanacak ve yerel üreticilerin emeği ulusal ve uluslararası pazarlara taşınacak.

Protokol ile yerel üreticilerin emeği ulusal ve uluslararası pazarlara taşınacak. Ordu markası altında toplanacak olan ürünler, belgelendirme ve markalaşma süreçlerinin ardından market raflarında ve ihracat noktaların da yerini alacak.

Güler: Kadınların ekonomiye katılımını güçlendireceğiz

İmzalanan protokol hakkında değerlendirmelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kadınların ekonomiye katılımını güçlendirmek istediklerini söyledi.

Girişimin, yerelden dünyaya uzanan güçlü bir kalkınma modeli olacağını altını çizen Başkan Güler, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Proje ile ürünlerimizi Ordu markası altında toplayacak, belgelendirme ve markalaşma süreçlerinden geçirerek İstanbul başta olmak üzere zincir market raflarında ve ihracat noktalarında yer almasını sağlayacağız. Böylece hem kadınlarımızın ekonomiye katılımı güçlenecek hem de Ordu’nun marka değeri artacak. Bu girişim, yerelden dünyaya uzanan güçlü bir kalkınma modeli olacak. Ordu’muzu geleceğe taşıyacak bu öncü iş birliğinden büyük mutluluk duyuyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.