Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. ORDU’NUN GELECEĞİNE DEV YATIRIM

ORDU’NUN GELECEĞİNE DEV YATIRIM

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ORDU’NUN GELECEĞİNE DEV YATIRIM: ÇÖPLÜKTEN İLİM VE İRFAN YUVASINA

Memur Sen bünyesindeki Belediye ve Özel İdare Birliği Sendikası (BEM BİR_SEN) Ordu Yönetim Kurulu, Melet Irmağı havzasında inşa edilecek olan Diyanet Akademisi’nin yapımına tam destek verdi.

Memur Sen İl Başkanı ve Bem Bir-Sen Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar ve Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Altınordu ilçesinde, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in vizyoner Belediyecilik anlayışıyla ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nca Melet ırmağı kenarında inşa edilmesi planlanan Diyanet Akademisi’nin Ordu’nun sosyal ve akademik hayatına yeni bir soluk getireceği kaydedildi.

<!–

Gözden kaçırmayın

–>

Caddelerde Kar Temizliği Yapılıyor
Caddelerde Kar Temizliği Yapılıyor

İçeriği Görüntüle

MODERN VE KAPSAMLI BİR KOMPLEKS: DİYANET AKADEMİSİ
Proje kapsamında inşa edilecek akademinin sadece bir eğitim merkezi değil, içerisinde yurt binaları, idari birimler ve lojmanların bulunduğu yaşam alanı olarak tasarlanan bir konsept olacağı belirtilen açıklamada, “Modern bir Diyanet Akademisi kimliğiyle hizmet verecek olan tesiste kapsamlı konferans ve seminer salonları, modern derslikler ve bilgisayar sınıfı, zengin içerikli kütüphane, yurt binası, fuaye alanları ve yemekhane ile tam bir kompleks olacaktır” denildi.

ÇEVRE DOSTU DÖNÜŞÜM: 25 BİN METREKARE YEŞİL ALAN
Açıklama şöyle devam etti:
“Eski hali çöplük olan bu alanın rehabilitasyonu ile doğa yeniden canlandırılmıştır. Proje sahasının 25 bin metrekaresi yeşil alana ayrılmış ve bu alana halihazırda 2144 adet ağaç ve ağaççık dikilmiştir. Bu dönüşüm, bölgenin peyzaj ve mimari tasarımıyla şehrimizin parmakla gösterilen noktalarından biri olmasını sağlayacaktır”

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Bem Bir-Sen Yönetim Kurulu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e böyle bir proje ve çalışma için teşekkür ederek, şu görüşlere yer verdi:
“Şehrimizin değerine değer katan, geçmişin sorunlu alanlarını geleceğin ilim yuvalarına dönüştüren bu projeye sağladığı büyük katkılardan dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçen tüm paydaşlara teşekkürlerimizi sunarız. Bu tesis, mimarisi ve sunduğu imkânlarla Ordu’nun ilim ve irfan yolculuğunda önemli bir merkez olacaktır” diye konuştu.

ORDU’NUN GELECEĞİNE DEV YATIRIM
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir