Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Ordu’nun Yeni Adrenalin Merkezi

Ordu’nun Yeni Adrenalin Merkezi

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu, Karadeniz Bölgesi’nde bir ilk olan Dağ Kızağı ile adrenalin tutkunlarının yeni adresi oldu. Boztepe’nin 550 metre yüksekliğindeki seyir terasında kurulan dağ kızağı, yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Raytapark Ordu tarafından Wiegand Alpine Coaster 2.0 teknolojisiyle kurulan parkur, 20 dönümlük alan üzerine yayılıyor. Ziyaretçiler, manuel fren sistemi sayesinde saatte 40 km hıza ulaşabilen kızağı kendi hızlarına göre kontrol edebiliyor. Her yaştan misafire hitap eden bu eğlence aracı, Boztepe’deki teleferik üst istasyonunun hemen yanında yer alıyor.

Dağ kızağı, 3-7 yaş arası çocuklar için 150 TL, 8 yaş ve üzeri için ise 250 TL bilet fiyatıyla hizmet veriyor. Park, her gün 10.00 ile 23.00 saatleri arasında açık olup, gece ışıklandırmasıyla da ziyaretçilere farklı bir atmosfer sunuyor.

Ordu’nun doğal güzellikleriyle birleşen bu yeni adrenalin merkezi, hem doğaseverler hem de hız tutkunları için unutulmaz bir deneyim vadediyor.

Ordu’nun Yeni Adrenalin Merkezi
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir