1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. “OSB’de su sorununun kısa vadeli çözümü yeni kuyular”

“OSB’de su sorununun kısa vadeli çözümü yeni kuyular”

featured
0
Paylaş

Çorum Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Özgür Yalçın, planlı kesintilerle boşalan depoları doldurma çabası içine girdiklerini, bugünden başlayarak her gün bir kesime su vereceklerini belirterek şu bilgileri verdi:

“Sayın Valimizin başkanlığındaki Mütevelli Heyetimize, kısa, orta ve uzun vadeli çözüm önerilerimizi sunduk. Acil olarak, rezervi tükenen kuyularımızın yakınına yeni kuyular açmayı ve Belediye’nin hattını besleyip buradan da destek sağlamayı planlıyoruz.”

“Yağmur sularını depolama projesi yapıyoruz. OSB’ye 6.5 kilometre mesafede yapılacak Serban sulama göletinin içme ve kullanma suyu ihtiyacına tahsis edilmesi de taleplerimiz arasında. Yine, Pınarçay’daki tuzlu suyu dinlendirip arıtarak kullanma tasarımız var.”

“Bir aylık bir çalışma ile yaz dönemini atlatmanın hesabını yapıyoruz. Sayın Valimizin başkanlığındaki İl Su Koordinasyon Kurulu eliyle, daha büyük projelerin hayata geçirileceği ümidini taşıyoruz.”

Muhabir: Haber Merkezi


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.