Mutlak butlan çıktı, CHP’de ortalık karıştı.
CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun göreve dönmesi sonrası çift başlılık ortaya çıktı.
Özgür Özel ve ekibinin görevden alınmasıyla başlayan kavgalar, her geçen şekil değiştiriyor.
Kılıçdaroğlu ve Özel, yaşanan olayların ardından dün ilk kez TBMM’de düzenlenen cenaze töreninde bir araya geldi.
CENAZEDE BİR ARAYA GELDİLER
Dün İstanbul programını iptal eden Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geldi.
Burada Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel, mutlak butlan kararı sonrası 22. Dönem Balıkesir Milletvekili Orhan Sür’ün cenaze töreninde bir araya geldi.
ÖZGÜR ÖZEL İLE TOKALAŞTI
Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM’de Özgür Özel ile tokalaşması dikkat çekerken, ikilinin arasında ise Murat Emir ve Ali Mahir Başarır yer aldı.

ÖZEL’İN GÜNDEM OLAN BAKIŞLARI
Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşan Özgür Özel’in bakışları gündem oldu.
Özel’in, Kemal Kılıçdaroğlu yerine geçerken ona karşı oldukça sert bir ifadeyle baktığı görüldü.

ADAYLIĞINI AÇIKLADIĞINDA AĞLAMIŞTI
Dün Kemal Kılıçdaroğlu’na sert bakışlar atan Özgür Özel, grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladığında hüngür hüngür ağlamıştı.

En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Partideki bu çift başlılık bir an önce çözülmeli. Kimin genel başkan olduğu belli değil, bu durum tabanı çok yoruyor.
Bu ‘mutlak butlan’ meselesi iyice arapsaçına döndü. Mahkeme kararlarıyla parti yönetilmeye çalışılması ana muhalefete yakışmıyor.
Özgür Özel artık partinin lideri ve kararlı duruşu çok doğru. Eski dönem kapandı, herkesin buna alışması gerekiyor.
Siyaset gerçekten çok garip bir yer. Daha düne kadar Kemal Bey için gözyaşı dökenlerin bugün böyle sert bakışlar atması samimiyet sorgulatıyor.
Cenaze töreninde bile bu gerginliği görmek çok üzücü. Keşke en azından böyle bir ortamda siyasi hırslar bir kenara bırakılabilseydi.