Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Özgür Özel Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının 100. gününde Erdoğan’ı cunta başkanı ilan etti

CHP lideri Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının 100. gününde Saraçhane'de, Erdoğan'ı "cunta başkanı" ilan ederek 19 Mart'ı darbe olarak tanımladı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Özgür Özel Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının 100. gününde Erdoğan’ı cunta başkanı ilan etti Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

CHP lideri Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının 100. gününde Saraçhane’de yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı “cunta başkanı” olarak nitelendirerek, 19 Mart’ı darbe olarak tanımladı.

Cumhurbaşkanı ve İBB Başkanı Ekrem İmmaoğlu’nun tutuklanmasının 100. gününde Saraçhane’de konuşan CHP lideri Özgür Özel, “Bu darbenin başında bir cunta başkanı var. Milletin Cumhurbaşkanı olarak seçtiği Recep Tayyip Erdoğan artık Cumhurbaşkanı değil, cunta başkanıdır!” dedi.

Özel, 19 Mart’ın darbe olduğunu söylerken, “İmamoğlu ‘suç örgütü lideridir’ diye servis ettikleri haber, bu darbenin bildirisidir. Her darbe bildirisi gibi önce TRT’den okunmuştur” dedi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Özgür Özel Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının 100. gününde Erdoğan’ı cunta başkanı ilan etti
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

GÜNCEL Özgür Özel Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının 100. gününde Erdoğan’ı cunta başkanı ilan etti

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir