1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Özgür Özel Oyların Hepsini Alarak Güven Tazeledi

Özgür Özel Oyların Hepsini Alarak Güven Tazeledi

featured
0
Paylaş

CHP’nin 22. Olağanüstü Kurultayı “Darbeye ve Kayyuma Hayır” sloganıyla Ankara’da yapıldı. Özgür Özel salona CHP’nin eski genel başkanları Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın’la geldi.

Özgür Özel “Güven Oylaması” yapılabilmesi için üyelerden “Güvensizlik” oyu vermelerini istedi. Böylece yönetim düştü ve tekrar seçime gidildi, oyların tamamını Özgür Özel aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 22. Olağanüstü Kurultayı, saat 10.00 itibarıyla başladı.

Özel, “güven oylaması” için ‘güvensizlik’ yönünde oy kullanılması çağrısında bulunduktan sonra yapılan oylamada ‘güvensizlik oyu’ verildi ardından yapılan seçimde Özgür Özel geçerli 835 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi.

Ordulu delegeler de Ankara’daydı

Öte yandan CHP Ordu delegesi olan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, CHP Ordu eski İl Başkanı Atila Şahin’de kurultayda oy kullandılar.

S-23

Kaynak: Haber Merkezi


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.