Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Realme GT 8 tanıtıldı, amiral gemisi performansı ve 120W şarj desteğiyle geliyor

Realme, performans odaklı akıllı telefonu GT 8'i tanıtarak yüksek hızlı yonga seti ve 120W hızlı şarj desteğiyle kullanıcıları hedefliyor.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Realme GT 8 tanıtıldı, amiral gemisi performansı ve 120W şarj desteğiyle geliyor Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Realme, performansa odaklanan yeni akıllı telefonu Realme GT 8 ile ilgili önemli bilgileri kamuoyuyla paylaştı. Şirket, bu cihazın güçlü teknik özelliklerini ve şık tasarım alternatiflerini onayladı. Görünüşe göre Realme GT 8, yüksek hızlı performansı ile yenilikçi tasarımını uygun bir fiyatla birleştirmeyi amaçlıyor.

Kilit Özellikler ve Tasarım

Realme GT 8, amiral gemisi seviyesinde bir işlemciden güç alacak ve 1.5K çözünürlüğe sahip, 120Hz yenileme hızı sunan AMOLED ekran ile donatılacak. Bu cihazın en dikkat çekici yönü ise 120W süper hızlı şarj desteğine sahip olması.

Cihazın renk seçenekleri arasında klasik Siyah ve Beyaz’ın yanı sıra, serinin dinamik kimliğini yansıtan Cesur Turuncu ve Yarış Mavisi gibi iki canlı ton da yer alacak. Realme GT 8’in bu güçlü özelliklerle tanıtılacağından dolayı, başlangıç fiyatının yaklaşık 680 $ civarında olması bekleniyor.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Realme GT 8 tanıtıldı, amiral gemisi performansı ve 120W şarj desteğiyle geliyor
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

GÜNCEL Realme GT 8 tanıtıldı, amiral gemisi performansı ve 120W şarj desteğiyle geliyor

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir