Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Rusya Federal Uzay Ajansı, Baykonur Uzay Üssü’ndeki fırlatma rampasının hasar gördüğünü açıkladı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Rusya Federal Uzay Ajansı, Baykonur Uzay Üssü’ndeki fırlatma rampasının hasar gördüğünü açıkladı Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos), Baykonur Uzay Üssü’ndeki rampanın fırlatılan roketin ardından hasar gördüğünü ve bakım çalışmalarının hızla tamamlanacağını bildirdi.

Abone ol Roscosmos’tan yapılan yazılı açıklamada, “Soyuz-MS-28” uzay aracını taşıyan “Soyuz-2.1a” roketinin dün Kazakistan’daki Baykonur Uzay Üssü’nden başarıyla fırlatıldığı belirtildi.

“Soyuz-MS-28″in Uluslararası Uzay İstasyonu’na vardığı ve mürettebatın iyi durumda olduğu kaydedilen açıklamada, “Fırlatma sahası, roket fırlatıldıktan sonra her zamanki gibi denetlendi. Fırlatma rampasının bazı kısımlarında hasar tespit edildi.” bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada, fırlatmanın ardından rampada hasar meydana gelmesinin olağan bir durum olduğuna işaret edilerek, gerekli bakım çalışmalarının hızla tamamlanmasının beklendiği bildirildi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Rusya Federal Uzay Ajansı, Baykonur Uzay Üssü’ndeki fırlatma rampasının hasar gördüğünü açıkladı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

GÜNCEL Rusya Federal Uzay Ajansı, Baykonur Uzay Üssü’ndeki fırlatma rampasının hasar gördüğünü açıkladı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir