1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Saadet Partisi’nden SMG’ye ziyaret: Ortak akıl raporu paylaşıldı

Saadet Partisi’nden SMG’ye ziyaret: Ortak akıl raporu paylaşıldı

featured
0
Paylaş

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, İlkadım İlçe Başkanı Hasan Öztürk ile birlikte Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun’u ziyaret ederek temmuz ayında düzenlenen “Ortak Akıl, Güçlü Şehir” Çalıştayı’nın sonuç raporu hakkında bilgi verdi.

<!–

Gözden kaçırmayın

–>

Başkan Şen, Milletvekili Mehmet Karaman’ın yanı sıra il ve ilçe yöneticileri, siyasetçiler, gazeteciler, STK temsilcileri ve muhtarların katılımıyla gerçekleştirilen çalıştayda gündeme gelen sorunlar ve çözüm önerilerinin yer aldığı kapsamlı rapor hazırlandığını belirtti. Kitapçık haline getirilen raporun, Saadet Partisi Genel Merkezi’nin yanı sıra yerel yöneticilere, belediye başkanlarına akademisyenlere, basın mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine sunulacağını belirten Şen, “Samsunumuzun ortak aklı, bu çalışmayla yalnızca bugünü değil geleceği de şekillendirmeye adaydır” dedi.

Şen, çalıştayın amacının Samsun’un temel meselelerini ortak akılla ele alarak çözüm üretmek olduğunu ifade etti. Necdet Uzun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şen ve Öztürk’e teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.