1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Saadet Partisi’nin Samsun faaliyetleri masaya yatırıldı

Saadet Partisi’nin Samsun faaliyetleri masaya yatırıldı

featured
0
Paylaş

SAMSUN’DA SAADET PARTİSİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Toplantıya, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen’in yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Karaman, gayretli çalışmalarından dolayı tüm teşkilat mensuplarını kutladı ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Samsun'da mübadiller atalarını andı: Ötekileştirici dil endişesi Samsun’da mübadiller atalarını andı: Ötekileştirici dil endişesi

KARAMAN’DAN TEŞKİLAT MENSUPLARINA TEŞEKKÜR

Mehmet Karaman, “İl Başkanımız Salih Şen başta olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerimize, ilçe başkanlarımıza ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Gayretli çalışmalarından ötürü tüm teşkilat mensuplarımıza minnettarım.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

YENİ STRATEJİLER MASAYA YATIRILDI

Toplantıda, Saadet Partisi’nin Samsun’daki faaliyetlerinin değerlendirildiği ve yeni stratejilerin konuşulduğu öğrenildi.

Muhabir: SAMET ÖZEN


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.