• İmsak 06:46
  • Güneş 08:19
  • Öğle 13:07
  • İkindi 15:25
  • Akşam 17:46
  • Yatsı 19:13
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. POLİTİKA
  3. Sağlık Sistemine 3 Yıllık Güçlendirme Planı

Sağlık Sistemine 3 Yıllık Güçlendirme Planı

featured
0
Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Battalgazi Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastane yönetimiyle bir araya geldi. Ziyarette, Başhekim Dr. Abdullah Ercan ve hastane idaresiyle yapılan görüşmede hastanenin mevcut durumu, personel planlaması ve ihtiyaç kalemleri detaylı şekilde ele alındı.

SAĞLIK ALTYAPISINA 3 YILLIK GÜÇLENDİRME PLANI

Babacan, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, Malatya’daki sağlık sistemini güçlendirmeye yönelik somut adımlar atacaklarını belirterek, “Malatya’nın sağlık altyapısını önümüzdeki 3 yıl içerisinde daha da güçlendireceğiz. İhtiyaçları yerinde tespit ediyor, çözüm için tüm birimlerle koordineli çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HASTALARA MORAL ZİYARETİ

Milletvekili Babacan, hastane yönetimiyle yapılan değerlendirme toplantısının ardından hastanede tedavi gören vatandaşları da ziyaret etti. Hasta ve yakınlarıyla sohbet eden Babacan, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak “Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ-MALATYA


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.