Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. ‘Sağlık’ta Yeni Eylem Planı ‘Her Gebeye Bir Ebe’

‘Sağlık’ta Yeni Eylem Planı ‘Her Gebeye Bir Ebe’

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, normal doğum eylem planı içerisinde anne adaylarına bire bir destek verildiğini söyledi.

Sağlık Bakanlığı, tıbbi zorunluluk olmadıkça yapılan sezaryenlerin önlenmesi, normal doğumun teşvik edilmesi ve bu yolla anne, bebek sağlığının korunması amacıyla ‘Normal Doğum Eylem Planı’ hazırladı.

<

p class=”page_speed_571155119″>

Anne adayları bilgilendirildi

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen Normal Doğum Eylem Planı kapsamında anne adaylarımıza birebir destek veriyoruz. Seyhan’da koordinatör ebemizle birlikte bir gebemizi evinde ziyaret ettik. Gebe Okulu ve Annelik Yolculuğu Mobil Uygulaması hakkında bilgilendirme yaptık. Bu ziyaretlerle anne adaylarımızı doğuma bilinçli, güvenli ve huzurlu bir şekilde hazırlıyoruz. Her gebemize birebir destek olacağız” dedi.

BHA

‘Sağlık’ta Yeni Eylem Planı ‘Her Gebeye Bir Ebe’
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir