Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Azize Kardeşlerine Öncelik Verdi Devran ise Anılarıyla Yürek Burkuyor

Azize, Devran'a özür dileyerek "Kardeşlerim her zaman önceliğim" dedi; Devran ise 20 yıllık geçmişlerine vurgu yaparak azizsizliğin zorluğunu ifade etti.

featured
5
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Azize Kardeşlerine Öncelik Verdi Devran ise Anılarıyla Yürek Burkuyor Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--
AI Özet, En son tv’ın yapay zekâ desteğiyle oluşturuldu.
**"BENİM ÖNCELİĞİM KARDEŞLERİM"** Son gelişmelerle birlikte Azize ve Devran arasında duygusal bir çatışma yaşanıyor. Ertesi sabah Azize, Devran'a giderek özür diledi ve ona iki şans veremeyeceğini belirtti. Azize, "Benim her zaman önceliğim kardeşlerim olacak. Onları hep kendimden daha…

Ertesi sabah Devran’ın yanına giden Azize, önce ondan özür diledi. Sonrasında onun çabasını gördüğünü ifade eden Azize, “Ben sana ikinci bir şans veremem. Çünkü benim her zaman önceliğim kardeşlerim olacak. Onları hep kendimden daha önde tutmak zorundayım. Biz bir arada olmazsak var olamayız. Çünkü o ailede anne benim. Onlar için herkesten, her şeyden vazgeçerim” dedi.

Eşinin gözyaşlarını gören Devran ise “Benden de mi?” deyince Azize de “Kendimden bile” dedi.

“BİZİM 20 YILLIK MAZİMİZ VAR”

Azize’nin kolundan tutan Devran, “Ben 5 yaşındayken görmüşüm seni, abimin mezarındaydım. Biri ay yüzlü bir bebek koydu kucağıma, o senmişsin Azize. Kader bizi ta o zaman bir araya getirmiş, biz kendimizden geçsek ne olacak, kader vazgeçecek mi sanıyorsun? Azize ile Devran’ın 20 yıllık mazisi var. Kalpten bağlıyız biz birbirimize” dedi.

DEVRAN, CEVDET’TEN YARDIM İSTEDİ

Azize gidince ne yapacağını bilemeyen Devran, Cevdet’e gidip “Vera’yı kendi ellerimle teslim ettim, artık yok. Bir anlaşmayla başlayan evliliğin kalbimde bir yaraya dönüşeceğini nereden bilecektim. Azize’siz bu Devran dönmüyor” dedi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Azize Kardeşlerine Öncelik Verdi Devran ise Anılarıyla Yürek Burkuyor
5

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

5 Yorum

  1. • 29 Mart 2025, 05:39

    Bu durumda Devran’ın hissettikleri konusunda biraz daha empati beklerdim. İlişkinin duygusal derinliği çok güzel ama yalnızca bir tarafa yüklenmek doğru değil.

  2. • 30 Mart 2025, 05:39

    Bu tür bağlılıklar güzel ama aşırı fedakarlık çok sağlıklı olmayabilir. Azize’nin de kendine öncelik vermesi gerektiğini düşünüyorum.

  3. • 31 Mart 2025, 05:39

    Azize’nin kardeşlerine olan bağlılığı gerçekten çok etkileyici. Aile her şeyden önemli.

  4. • 2 Nisan 2025, 05:39

    Gerçekten de kaderin bir oyunuyla karşı karşıyayız. Azize ve Devran arasındaki geçmiş çok özel, umarım her ikisi de mutlu olmayı başarır.

  5. • 2 Nisan 2025, 05:39

    Yazıyı okurken karakterlerin acılarını hissettim. Devran’ın bir çözüm bulması ve kendine gelmesi gerekiyor.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Foto galeri Azize Kardeşlerine Öncelik Verdi Devran ise Anılarıyla Yürek Burkuyor

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir