Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Samsun merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu! 1 tutuklama

Samsun merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu! 1 tutuklama

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
  • Samsun, 20 Kasım 2025: Samsun merkezli 5 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 12 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
  • Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, sahte satış ve kapora dolandırıcılığına yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.
  • Şüphelilerden S.C.H. tutuklanırken, E.D.U. ve F.A.G. adli kontrolle serbest bırakıldı.
  • Dört kişi ifadeleri sonrası savcılıkça serbest bırakıldı; bazı şüphelilerin cezaevinde olduğu belirlendi.
  • Vatandaşlar için internet üzerinden yapılan satış ve ilan dolandırıcılıklarına karşı dikkat çağrısı yapıldı.
  • Soruşturma Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sürüyor; ayrıntılar Samsun Gazetesi’nde.

SAMSUN MERKEZLİ DOLANDIRICILIK OPERASYONU

İnternet üzerinden sahte sitelerde ürün satışı yapıp ödeme alıp ürün göndermeyen ve ayrıca ev ilanı vererek kapora alan kişilere yönelik nitelikli dolandırıcılık soruşturması kapsamında, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Samsun merkezli Mersin, İstanbul, Antalya ve Gaziantep’te eş zamanlı operasyon düzenledi.

Samsun Merkezli 5 Ilde Dolandırıcılık Operasyonu

12 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

Çalışmalar sonucunda toplam 12 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Soruşturmada Samsun’da B.C.K. (23), B.S. (26) ve B.İ. (21); Mersin’de S.C.H. (27), U.D. (45), M.E. (29) ve Z.E. (23); İstanbul’da A.C.K. (21), H.G. (41) ve F.A.G. (26); Antalya’da E.D.U. (20); Gaziantep’te ise B.B. (32) hakkında işlem yapıldı. B.İ., U.D., M.E.’nin başka bir suçtan cezaevinde bulundukları, Z.E.’nin Mersin’de, B.B.‘nin ise Gaziantep’te ifadelerinin alındığı öğrenildi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

<!–

Gözden kaçırmayın

–>

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan o iddialara yanıt
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’dan o iddialara yanıt

İçeriği Görüntüle

Samsun Siber Suçlar Şube Müdürlüğünde sorguları tamamlanan 7 kişi ise bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 4 kişi savcı tarafından ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen S.C.H., tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, E.D.U., F.A.G. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun’da acı olay: İsmail Gürdamar hayatını kaybetti!

Samsun’da iş arkadaşına öldüresiye dayak! Yeni gelişme

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: İHA

Samsun merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu! 1 tutuklama
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir