Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Samsun’da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Samsun’da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Vali ve protokol üyelerinin katılımıyla coşkuyla kutlandı, deniz şehitleri anısına çelenk bırakıldı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Samsun’da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkuyla Kutlandı Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

SAMSUN’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

Samsun’da, Türkiye’nin denizcilik alanındaki bağımsızlık ve egemenliğinin simgesi olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, Samsun Bölge Liman Başkanlığı öncülüğünde, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı’na ait TCSG-87 Komutanlığında gerçekleştirildi.

ÇELENK BIRAKILDI

Vali Orhan Tavlı, Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır ve diğer protokol üyeleri ile denizcilik sektörü temsilcilerinin katıldığı programda, aziz deniz şehitleri anısına denize çelenk bırakıldı.

MHP'li İlyas Topsakal: "O ipliğin kopması demek dünyanın felaketi demek"

MHP’li İlyas Topsakal: “O ipliğin kopması demek dünyanın felaketi demek”

İçeriği Görüntüle

 

Programda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Zaferi, denizi kontrol altında tutan, ihtiyacı olan şeyi, ihtiyacı olduğu zaman, istediği yere ulaştırabilen ülke kazanır.” sözleri hatırlatıldı.

“TÜM DENİZCİLERİMİZE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Ülkemizin Mavi Vatan’daki bağımsızlık ve egemenliğinin nişanesi olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutluyor, Samsunlu denizcilerimiz başta olmak üzere tüm denizcilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, Samsun’un Kurtuluş Savaşı döneminde Karadeniz’in hırçın sularında cepheye silah ve mühimmat taşıyan Samsun Mavnacılar Loncası’nın kahraman kayıkçıları ve deniz şehitleri rahmet ve şükranla anıldı.

Muhabir: SAMET ÖZEN


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Samsun’da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkuyla Kutlandı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Yerel haber Samsun’da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir