1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Şanlıurfa’da geleceğe bırakılan en büyük miras!

Şanlıurfa’da geleceğe bırakılan en büyük miras!

featured
0
Paylaş

Şanlıurfa’da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle Karaköprü ilçesine bağlı Sancak Mahallesinde fidan dikim programı düzenlendi. 

Yoğun katılımın sağlandığı programa; Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şanlıurfa Şubesi Kadın Kolları ve gençlik kolları gönüllüleri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Etkinlikte, gönüllüler tarafından birçok fidan toprakla buluşturuldu ve ilk sulamaları yapıldı.

İl Müftüsü Tolan, ağaç dikmenin hem dini hem de insani bir sorumluluk olduğunu belirterek, “Bir fidan dikmek, geleceğe bırakılan en güzel miraslardan biridir” ifadesini kullandı.

Katılımcılar, doğaya katkı sunmanın yanı sıra çevre bilincinin toplumun her kesiminde yaygınlaşması gerektiğini belirterek, etkinliğe destek veren tüm gönüllülere teşekkür etti.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.