1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. 20 yaşındaki genç sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti

20 yaşındaki genç sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Köse Mahallesi'nde sulama kanalına düşen 2 kişiden biri kurtarıldı, diğeri ise 2 gün sonra cansız bedeni bulundu.

featured
0
Paylaş

Olay, 1 Ağustos Cuma günü Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine ait kırsal Köse Mahallesi’nde gerçekleşti.

İddialara göre, mahalle içerisinde bulunan sulama kanalına giren iki kişi, kısa bir süre içinde boğulma riski ile karşı karşıya kaldı.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, suya düşenlerden birini kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Diğer kişi ise akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

2 GÜN SONRA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Arama faaliyetlerinin ikinci gününde, 20 yaşındaki gencin cansız bedenine ulaşıldı. Genç, kanala girdiği yerden yaklaşık 15 kilometre uzakta bulundu.

Cenaze, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Morguna götürüldü ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.