Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Şanlıurfalı boksör tarih yazmaya devam ediyor!

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Şanlıurfalı boksör tarih yazmaya devam ediyor! Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Kazakistan’ın Astana kentinde 30 Haziran – 6 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen World Boxing Cup Turnuvası’nda ringe çıkan Şanlıurfalı milli boksör Emrah Yaşar, 90 kilogramda dünya ikincisi oldu.

Milli Takımlar dünya sıralaması ve 2028 Olimpiyat Oyunları için puan toplanan bu önemli organizasyonda, Emrah Yaşar turnuvayı ikinci olarak gümüş madalyayla tamamladı.

2028 Olimpiyatları’na giden yolda kritik bir başarı elde eden sporcu, iki ay sonra İngiltere’de yapılacak Dünya Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Yaşar, 21-28 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda +91 kg Ağır Sıklet kategorisinde çıktığı 4 maçı da kazanarak şampiyonluk elde etmişti.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Şanlıurfalı boksör tarih yazmaya devam ediyor!
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

SPOR Şanlıurfalı boksör tarih yazmaya devam ediyor!

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir