Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Seyhan Baraj Gölü’nde kaybolan genci kurbağa adamlar buldu

Seyhan Baraj Gölü’nde kaybolan genci kurbağa adamlar buldu

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da Seyhan Baraj Gölü’ne serinlemek için girip kaybolan genci kurbağa adamlar buldu. Bilinci kapalı olan şahıs hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay merkez Çukurova ilçesi Seyhan Baraj Gölü’nde meydana geldi. İddiaya göre Cafer Hacı Muhammed (23) isimli genç serinlemek için Seyhan Baraj Gölüne girdi.

Bir süre yüzen genç daha sonra gölde kayboldu. Bunun üzerine genci gören vatandaşlar durumu 112’ye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede Adana Emniyet Müdürlüğü Sulaltı Grup Amirliğine bağlı gemi ve kurbağa adamlar sevk edildi. Ekipler kısa sürede olay yerine geldi.

Kurbağa adamlar göle dalıp genci aramaya başladı. Cafer Hacı Muhammed, kurbağa adamlar tarafından kısa sürede bulundu. Bilinci kapalı olan genç karaya çıkartılarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Seyhan Baraj Gölü’nde kaybolan genci kurbağa adamlar buldu
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir