1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Son Dakika! Antalya’da Hissedilen Deprem Korkuttu

Son Dakika! Antalya’da Hissedilen Deprem Korkuttu

featured
0
Paylaş

Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 22.36’da Balıkesir’de yaşanan deprem, yerin yaklaşık 10 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Sarsıntı, başta Antalya kent merkezi olmak üzere bazı ilçelerde de etkili oldu.

Kent genelinde çok sayıda vatandaş depremi hissettiklerini sosyal medya üzerinden paylaştı. Özellikle yüksek katlı binalarda avizelerin sallandığı, koltukların hareket ettiği ve kısa süreli panik yaşandığı bildirildi.

Ev içi güvenlik kamerası görüntülerine de yansıyan sarsıntıda, eşyaların sallandığı ve vatandaşların kısa süreli endişe yaşadığı görüldü.

Antalya’da herhangi bir olumsuzluk bildirilmezken, AFAD tarafından yapılan açıklamada deprem sonrasında kentte herhangi bir can veya mal kaybının yaşanmadığı belirtildi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.