Son dakika haberi… Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan dolayısıyla TBMM’de düzenlenen resepsiyonunda açıklamalalarda bulundu. Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin de konuşan Erdoğan, “Terörsüz Türkiye süreci aynı hızla gayet olumlu bir şekilde devam ediyor, tıkanma yok.” diye konuştu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ana muhalefet partisi ile görüşeceğiz, neden görüşmeyelim.” ifadelerini de kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu’na katıldı.
Terörsüz Türkiye hedefiyle ilgili soru üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Herhangi bir sıkıntı yok. Terörsüz Türkiye süreci aynı hızla gayet olumlu bir şekilde devam ediyor, tıkanma yok.” yanıtını verdi.
Öte yandan Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli ayak üstü sohbet etti.
“MUHALEFETLE NİYE GÖRÜŞMEYELİM”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile görüşmeyi düşünüyor musunuz sorusuna ise “Böyle soru sorulur mu? Şu anda ben iktidar partisiyim, ana muhalefet partisi görüşürüz, görüşmeyiz bir defa bizim kitabımızda yok yok. Tabii görüşürüz, niye görüşmeyelim” cevabını verdi.
ERDOĞAN, MHP LİDERİ BAHÇELİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM’de bir araya geldi. Erdoğan ve Bahçeli, resepsiyonda sohbet etti.

ERDOĞAN, DEM PARTİ HEYETİ İLE SELAMLAŞTI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu’nda DEM Parti heyeti ile bir araya geldi. Heyettekilerle selamlaşan Erdoğan, DEM Parti heyetinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

ERDOĞAN, FENERBAHÇE BAŞKANI SARAN’LA SOHBET ETTİ
TBMM’deki 23 Nisan Resepsiyonu’na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Resepsiyonda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran ile bir araya geldi. Erdoğan ve Saran bir müddet sohbet etti.

CHP Genel Başkanı Özel, resepsiyonda, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan ve beraberindekilerle tokalaştı, ayaküstü sohbet etti.
Resepsiyona Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, bazı bakanlar, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yeni Yol Partisi Grup Başkanı Mehmet Emin Ekmen, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, İYİ Parti Grup Başkanvekili Uğur Poyraz, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Kuvvet Komutanları, siyasi partilerin yöneticileri, milletvekilleri, Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, sanatçı Mustafa Keser, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve 15 Temmuz gazisi Turgut Aslan, yabancı misyonların ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sanat ve spor dünyasından bazı isimler ile çok sayıda davetli katıldı. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile Adalet Bakanı Akın Gürlek, bu göreve getirilmelerinin ardından ilk kez 23 Nisan dolayısıyla verilen resepsiyona katıldı.
RESEPSİYONDAN KARELER


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.



