1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Tammy Abraham Beşiktaş’a Geldi Transferi Resmi Olarak Duyuruldu

Tammy Abraham Beşiktaş’a Geldi Transferi Resmi Olarak Duyuruldu

Beşiktaş, 27 yaşındaki forvet Tammy Abraham'ı İstanbul'a getirdiğini duyurdu; oyuncu, havalimanında taraftarları selamladı.

featured
0
Paylaş
Siyah-beyazlı kulüp, 27 yaşındaki forvet oyuncusunun İstanbul’a geleceğini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

“MERHABA KARA KARTALLAR, SİZİN İÇİN GELİYORUM”

Kulübün paylaştığı videoda Abraham, uçaktan Beşiktaş taraftarına seslenerek, “Merhaba Kara Kartallar. Sizin için geliyorum. Havalimanında görüşmek üzere.” demişti.

Abraham’ı taşıyan uçak, saat 18.00’de Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaptı.

KAP’A BİLDİRİM

Öte yandan Beşiktaş, transfer süreciyle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada, “Profesyonel futbolcu Kevin Oghenetega Tamaraebi Bakumo-Abraham’ın transferi konusunda, kulübü Roma ve oyuncunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır.” ifadelerine yer verdi.

TARAFTARDAN SEVGİ GÖSTERİSİ

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yapan Abraham, üzerinde Beşiktaş forması ve atkısıyla siyah-beyazlı taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı. Taraftarlar, İngiliz oyuncuya çiçek takdim etti.

“TAMMY EN İYİ DÖNEMLERİNİ GEÇİRECEK”

Havalimanında basın mensuplarına konuşan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Murat Kılıç, Abraham’ı Avrupa futbolunun en yetenekli forvetlerinden biri olarak nitelendirdi. Kılıç, “Başkanımız bu transfer için büyük çaba sarf etti, kendisine teşekkür ediyoruz. Abraham’ın golleri, şampiyonluk yolundaki en büyük destekçilerimizden olacak. En tutkulu taraftar bizde ve Tammy Abraham en iyi dönemlerini Beşiktaş’ta geçirecek. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

“BU SEVGİYİ SAHADA KARŞILAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”

Tammy Abraham ise Beşiktaş’a katılmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Buradaki taraftarları görmek çok güzel, onların desteği benim için çok değerli. Bu sevgiyi sahada en iyi şekilde karşılamak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

İngiliz golcü, açıklamalarının ardından kulüp yetkilileriyle birlikte özel araçla havalimanından ayrıldı.

GEÇEN SEZON 44 MAÇTA 10 GOLÜ VAR

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak İtalya’nın Milan takımında geçiren Abraham, 44 maçta 10 gol kaydetmişti.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.