Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Haydarpaşa Liman İşletme Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere 48 tren teşkil işçisi ve 9 vinç operatörü alacağını duyurdu. Başvurular, 7 Mart’a kadar İŞKUR üzerinden yapılabilecek.
Gözden kaçırmayın
–>
İşgalcilerin Gazze’ye yönelik Saldırılarında 4 Filistinli Şehit Oldu
Adayların KPSS puanı ile başvuru yapması gerektiği belirtilirken, yalnızca erkek adayların başvuru yapabileceği vurgulandı. Başvuru tarihleri ve gerekli belgeler hakkında detaylı bilgilere TCDD’nin internet sitesinden ulaşılabilir. Ayrıca, sözlü sınav tarihi ve diğer detaylar, başvuru sahiplerine duyurulacak.
Adayların, İŞKUR tarafından yayımlanan nihai listeye dahil olmaları ve evraklarını belirlenen tarihlerde TCDD İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’na teslim etmeleri gerekiyor.
Kaynak: İLKHA
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.



