Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Ticaret Bakanlığı 451 milyon TL’lik kaçak ürüne el koydu

Ticaret Bakanlığı 451 milyon TL’lik kaçak ürüne el koydu

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret Bakanlığı, halk sağlığını tehdit eden kaçak ürünlerle mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Gümrükler Muhafaza ekiplerince 2025 yılı başından bu yana düzenlenen operasyonlarda yaklaşık 2 milyon 150 bin paket kaçak sigara ve 4 milyon 422 bin adet elektronik sigara cinsi eşya ele geçirildi.

Toplam değeri 451 milyon 588 bin Türk Lirası olarak açıklanan ürünlerin piyasaya sürülmesi engellendi.

DUMANSIZ VE SAĞLIKLI BİR NESİL

Ticaret Bakanlığı yetkilileri, operasyonların özellikle gençleri hedef alan bağımlılık yapıcı ürünlerle mücadele kapsamında gerçekleştirildiğini vurguladı. Açıklamada, “Milletimizin yarınları olan gençlerimizi bedenen sağlıklı, zihnen berrak ve nefsen temiz bir nesil olarak yetiştirmek için, bağımlılık tehdidine karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz” denildi.

Bakanlık, modern teknolojik imkânlardan da yararlanarak kaçakçılık girişimlerini tespit ediyor. Gümrükler Muhafaza ekipleri, kaçak ürünlerin ülkeye girişini engellemek amacıyla 7 gün 24 saat esasına göre denetim ve operasyonlarına devam ediyor.

“Dumansız Türkiye” vizyonuna katkı sunmak amacıyla çalışan ekiplerin, halk sağlığını tehdit eden tüm yasa dışı faaliyetlerle mücadelesi aralıksız sürecek.

Ticaret Bakanlığı 451 milyon TL’lik kaçak ürüne el koydu
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir