1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Ticaret Bakanlığı’ndan Dev Operasyon: 1 Milyar TL’yi Aşan Kaçakçılık Engellendi

Ticaret Bakanlığı’ndan Dev Operasyon: 1 Milyar TL’yi Aşan Kaçakçılık Engellendi

featured
0
Paylaş

Ticaret Bakanlığı’na bağlı Gümrükler Muhafaza ekipleri, Mersin, Edirne ve Hakkari’de büyük çaplı kaçakçılık operasyonlarına imza attı. Üç ilde eş zamanlı yapılan operasyonlarda önemli miktarda kaçak malzeme ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Resim Af71A0B9

Mersin Gümrük Limanı’nda gerçekleştirilen operasyonda 356,6 milyon TL değerinde 24 lüks araç ele geçirilirken, Hakkâri ve Edirne’de düzenlenen iki farklı operasyonda ise piyasa değeri yaklaşık 720 milyon TL olan 608 kilogram uyuşturucu madde bulundu.

<!–

Gözden kaçırmayın

–> Gazze’de Dördüncü Esir Takası Bugün Yapılacak Gazze’de Dördüncü Esir Takası Bugün Yapılacak

Kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan bu operasyonların toplam piyasa değeri 1 milyar TL’nin üzerine çıktı. Yetkililer, operasyonlara ilişkin soruşturmanın Mersin, Yüksekova ve Edirne Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından sürdürüldüğünü bildirdi.

Resim C81Fc7Ed

Muhabir: Mehtap Çelebi


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.