1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. TikTok’un satışı uzadı

TikTok’un satışı uzadı

featured
0
Paylaş

Beyaz Saray yaptığı açıklamada, Başkanı Donald Trump’ın Çin merkezli ByteDance’ın kısa video uygulaması TikTok’un ABD’deki varlıklarını elden çıkarması için 19 Haziran’a kadar verdiği süreyi, önemli bir ilerleme kaydedilmemesi halinde satış ya da kapatmayı zorunlu kılan bir yasaya rağmen 90 gün uzatacağını söyledi.

Trump, Ocak ayında yürürlüğe girmesi beklenen TikTok’a yönelik kongre tarafından zorunlu kılınan yasağın uygulanmasını iki kez ertelemişti.

Beyaz Saray basın sekreteri Karoline Leavitt, “Başkan Trump, TikTok’u çalışır durumda tutmak için bu hafta ek bir kararname imzalayacak” dedi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.