Malatya’nın Tandoğan Mahallesi’nde bulunan TOKİ şantiyesinde dün gece yarısı korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre, şantiyede çalışan bir işçinin intihar ettiği ihbarı üzerine bölgeye hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
GENÇ İŞÇİ HASTANEYE KALDIRILDI
Olay yerine ulaşan ekipler, 24 yaşındaki Nurullah K.’yı silahla vurulmuş halde buldu. Ağır yaralı işçiye ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, Nurullah K. hemen Battalgazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İFADESİNDE İNTİHAR GİRİŞİMİNİ DOĞRULADI
Hastanede sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hayati tehlikesi devam eden genç işçinin polise verdiği ilk bilgide, intihar teşebbüsünde bulunduğunu söylediği öğrenildi.
KAYIP SİLAH GİZEMİ SORUŞTURMAYI DERİNLEŞTİRDİ
Olay yerinde yapılan detaylı incelemelerde, intihar teşebbüsünde kullanıldığı belirtilen silahın bulunamaması dikkat çekti. Polis ekipleri, silahın akıbetini belirlemek ve olayın tüm yönlerini ortaya çıkarmak için şantiyedeki diğer işçilerin de ifadesine başvurdu. Yaşanan intihar girişimi olayıyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.
KAYNAK: MHA

Yorumlar kapalı.