Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Tokyo Yaz Olimpiyatlarında Çorum’dan bir sporcu daha

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Tokyo Yaz Olimpiyatlarında Çorum’dan bir sporcu daha Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

2025 İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları Japonya’nın başkenti Tokyo’da devam ediyor. Badmintoncu Muhammed Mahmut Sert’ten sonra Çorum Belediye Spor Kulübü güreşçisi Eren Uzun da Türkiye adına madalya mücadelesi verecek.

Olimpiyatların açılış töreni 80 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilirken, Türkiye 186 sporcuyla en kalabalık ülke olarak törendeki yerini aldı. Törene Eren Uzun ve badminton branşında Türkiye’yi temsil eden Osmancık Barış Boyar Badminton Akademi sporcusu Muhammed Mahmut Sert de katıldı.

Türkiye, 25 Kasım’a kadar devam edecek olan Olimpiyatlara futbol, hentbol, atletizm, yüzme, güreş, karate, bisiklet, tekvando, basketbol, voleybol, judo, oryantiring, bowling, tenis, masa tenisi, golf, atıcılık ve badminton olmak üzere 18 branşta katılıyor. Çorum Belediye Spor Kulübü güreşçisi Eren Uzun, serbest stil 74 kiloda madalya mücadelesi verecek.

Milliler-1

Muhabir: Haber Merkezi


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Tokyo Yaz Olimpiyatlarında Çorum’dan bir sporcu daha
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

GÜNCEL Tokyo Yaz Olimpiyatlarında Çorum’dan bir sporcu daha

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir