Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Trabzon Kültür Yolu Festivali’nde ikinci gün

Trabzon Kültür Yolu Festivali’nde ikinci gün

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Festival kapsamında  Güzel Sanatlar Galerisi’nde Filistinli ressam Sliman Mansour’un Filistin temalı “Ben Yıkılmayacağım” sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Filistin’in tarihsel belleğini, direniş kültürünü ve kolektif kimliğini sanat aracılığıyla yeniden yorumlayan Mansour, sergisinde 1970’lerden bu yana işgal altındaki bir coğrafyada sanatın hem bir direnç biçimi hem de ulusal kimliğin taşıyıcısı olabileceğini tuvaline yansıtıyor.

Trabzon Şehir Müzesi’nde de 12 hattatın oluşturduğu “Selam” temalı ayetlerin geleneksel ve modern üslupla yorumlandığı “Selam Ayetleri” sergisi yer alıyor.

Sanatseverler, sergileri Trabzon Kültür Yolu Festivali boyunca ziyaret edebilecek.

Trabzon Kültür Yolu Festivali’nde ikinci gün
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir