
Savaşı bitirmek istediğini söyleyen Donald Trump, bugün yine yeni bir açıklama daha yaptı.
İran’ın tamamen savunmasız olduğunu söyleyen Trump, “ABD’nin İranı vurup vurmayacağını” ise söyleyemeyeceğinin altını çizdi.
Beyaz Saray’ın önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trump, devamında şöyle konuştu:
“İRAN’I VURMAYACAĞIMIZI SÖYLEYEMEM”
İran’ı vurmayacağımızı söyleyemem. Beyaz Saray’a gelmelerini teklif ettim. Bu büyük bir adımdı ama atmadılar. Şu anda ne olur bilmiyorum. Hava savunmalarını olduğu gibi havaya uçurduk, ortadan kaldırdık. Dün Putin’le konuştum ve arabuluculukta bana yardımcı olabileceğini söyledi.
“HENÜZ HİÇBİR ŞEY KAZANMADIK”
Çok fazla insan öldü. Ukrayna-Rusya savaşında raporlanandan daha fazla insan öldüğünü düşünüyoruz. Koşulsuz şartsız teslim olmalarını istiyoruz, artık yapmazlarsa tesislerini havaya uçuracağız. Çok fazla ihtimal var. Henüz hiçbir şey kazanmadık ama çok fazla yol katettik.
“GELECEK HAFTA ÖNEMLİ OLACAK”
Burada düşmanca bir ülkenin nükleer silahlara ulaşma isteğini görüyoruz. İran tarafından yıllardır tehdit ediliyoruz. Gelecek hafta önemli olacak. Belki bir haftadan kısa bir süre içerisinde. Ne olduğunu göreceğiz. Henüz hiçbir şey bitmedi.
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Trump’ın bu belirsizliği yönetme biçimi pek tatmin edici değil. Gelecek hafta ne olacağını merakla bekliyorum.
Bu yazıda ileriye dönük tahminler oldukça cesur. Gerçekten de önümüzdeki hafta önemli bir dönüm noktası olabilir.
Trump’ın kararsızlığı, uluslararası ilişkilerde ciddi sorunlara yol açabilir. Umarım durumu daha net bir şekilde açıklayabilir.
İran üzerindeki baskının artırılması gerektiğini düşünüyorum. Ancak bunun sonuçları ne olur merak ediyorum.
Makale ilginç. Trump’ın stratejisi konusunda daha fazla bilgiye ihtiyaç var.