1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Tüm gözler oraya çevrilmişti: Davutoğlu ve Babacan da geldi

Tüm gözler oraya çevrilmişti: Davutoğlu ve Babacan da geldi

featured
0
Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 29 Ekim resepsiyonuna katılan ve katılmayan liderler dikkat çekti. CHP, İYİ Parti ve DEM Parti resepsiyona katılmazken Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu resepsiyondaki yerini aldı.

Abone ol Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde düzenlenen 29 Ekim resepsiyonu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi‘nde düzenlendi. Cumhuriyet Bayramının 102. yılında sabah saatlerinde Anıtkabir’e yapılan resmi ziyarette bir araya gelen liderler akşam saatlerinde Külliye’deki resepsiyonda da bir araya geldi.

KATILMAYAN PARTİLER DİKKAT ÇEKTİ

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen töreni protesto eden CHP akşam saatlerindeki resepsiyona katılmama kararı aldı. Öte yandan İYİ Parti ve DEM Parti’de resepsiyona katılmadı.

TÜM GÖZLERİN ÇEVRİLDİĞİ RESEPSİYONA İKİSİ DE GELDİ

CHP, İYİ Parti ve DEM Parti resepsiyona katılmazken Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu resepsiyondaki yerini aldı. Resepsiyona ayrıca DSP, HÜDA-PAR, Yeniden Refah Partisi liderleri de katıldı.

Öte yandan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de resepsiyonda yerini aldı.

Tüm gözler oraya çevrilmişti: Davutoğlu ve Babacan da geldi - Resim: 0


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.