Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Ulaş Tepe: Kuş Cenneti Doğanın Ordu’ya Bir Armağanı

Ulaş Tepe: Kuş Cenneti Doğanın Ordu’ya Bir Armağanı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğanın mucizesi Kuş Cenneti’nin keşfedildiği Ordu Melet Irmağı kenarına inşa edilecek olan Dini Yüksek İhtisas Merkezi için 748 milyon TL harcanması beklenirken, doğaseverler ve vatandaşlar ise yapılacak projeye tepkili.

U L A Ş-3

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’de bu bölgenin önemine dikkat çekerek korunması gerektiğini söyledi.

Eşsiz bir ekosistem

Ordu’da Melet Irmağı’nın denize kavuştuğu noktada, doğanın 20 yılda geri kazandığı bir mucize var diyen Başkan Tepe, “Yaban Hayatı fotoğrafçısı Alper Tüydeş, yalnızca 3 günlük gözleminde 104 farklı kuş türü kaydetti. Alaca kuyruklakan ve sarı mukallit gibi nadir türler bu alanda yuva kuruyor. Karadeniz kıyısında neredeyse eşi olmayan bir ekosistem.” Diyerek bölgenin önemine dikkat çekti.

2-88

Doğanın armağanı

Başkan Tepe, “Doğa, bazen en iyi icraatını biz hiçbir şey yapmadığımızda gerçekleştirir. Bu alanı olduğu gibi korumak; hem Ordu’nun ekolojik mirasına, hem de gelecek nesillere bırakacağımız en değerli armağandır.” İfadelerine yer verdi.

6-20

Muhabir: Soner Özdemir

Ulaş Tepe: Kuş Cenneti Doğanın Ordu’ya Bir Armağanı
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir