1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Vali Erol’dan Öğretmenler Günü Ziyareti

Vali Erol’dan Öğretmenler Günü Ziyareti

featured
0
Paylaş

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette, Okul Müdürü Ercan Öztürk, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Muammer Erol, okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Okulun Öğretmenler Odasında bulunan öğretmenlere birer gül veren Vali Muammer Erol, okulda görev yapan öğretmenlerin ve onların nezdinde tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “sağlıklı huzur dolu yaşam nasip olsun, nice kutlamalara erişmek nasip olsun.” dedi.

23 derslikte, 84 öğretmen ve 694 öğrenci mevcudu olan, Muhasebe ve Finansman, Bilişim Teknolojileri, Büro Yönetimi ve Adalet Alanı olmak üzere 4 alanda eğitim ve öğretim faaliyeti devam edilen Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Muammer Erol, öğretmenlerin karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Dünyanın en kutsal mesleklerinden olan özveri ve fedakârlık isteyen saygın mesleklerin başında öğretmenlik mesleğinin geldiğine vurgu yapan Vali Erol, “Öğretmenlerimiz, geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Türkiye’nin bugünlere ulaşarak dünyanın ve bölgesinin önemli güçlerinden biri haline gelmesinde siz değerli öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımı ifade ediyorum.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.