Malatya Valisi Seddar Yavuz, bu hafta cuma namazını Battalgazi ilçesinde kıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Zafer Mahallesi’nde yaptırılan Reşat Turgut Camii’ne giden Vali Yavuz, burada mahalle sakinleriyle saf tuttu.

HALKIN SORUN VE TALEPLERİNE YERİNDE TAKİP
Namazın ardından cami cemaati ve mahalle sakinleriyle selamlaşan Vali Yavuz, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bölgedeki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Yavuz, kendisine iletilen sorunları not alarak çözümü noktasında ilgili birimlere talimat verdi.

VALİ YAVUZ: “SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİK”
Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama paylaşan Malatya Valisi Seddar Yavuz, şu ifadeleri kullandı: “Cuma Namazını Battalgazi Zafer Mahallesi’nde Çev. Şeh. ve İkl. Değ. Bakanlığımız Tarafından Yaptırılan Reşat Turgut Camii’nde Eda Ettikten Sonra Hemşehrilerimizle Selamlaşıp, Sorun ve Taleplerini Dinledik.”
HABER MERKEZİ-MALATYA

Yorumlar kapalı.