1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Vefat eden antrenörler için mevlit okutuldu

Vefat eden antrenörler için mevlit okutuldu

featured
0
Paylaş

Geçtiğimiz hafta vefat eden İskilipgücü Başkanı ve antrenörü Nihat Armutcu, Çorumspor’un eski futbolcuları ve antrenörlerinden Bilal Gökmen ile Halit Kılıç, ayrıca TÜFAD eski başkanlarından Mehmet Hacıismailoğlu için düzenlenen program, Akşemseddin Camii’nde gerçekleştirildi.

Yatsı namazından yarım saat önce başlayan mevlit programına Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, TÜFAD Başkanı Yasin Aksoy, çok sayıda futbol antrenörü, sporcu ve sporsever katıldı.

Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okunarak, Çorum futboluna büyük katkı sunmuş isimler rahmetle anıldı. Katılımcılar, vefa örneği gösteren bu anlamlı organizasyondan dolayı TÜFAD Çorum Şubesi’ne teşekkür ettiler.

Mevlüt 32Mevlüt 5

Muhabir: RIFAT KARA


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.