Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Yaptıklarıyla tüm ilçeyi alarma geçirdi! Eve girdi, çay demleyip mutfağı dağıttı | Mahalleli diken üstünde: ‘El feneriyle arıyoruz’

Yaptıklarıyla tüm ilçeyi alarma geçirdi! Eve girdi, çay demleyip mutfağı dağıttı | Mahalleli diken üstünde: ‘El feneriyle arıyoruz’

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2025 11:18

Samsun’un Çarşamba ilçesinde, yaklaşık iki haftadır kayıp olarak aranan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen genç, peş peşe gerçekleştirdiği eylemler tüm ilçeyi alarma geçirdi. Polis ve jandarma ekiplerinin aradığı şahıs, girdiği ev ve iş yerleriyle Dikbıyık Mahallesi sakinlerini canından bezdirdi.

Haberin Devamı

Olaylar zincirinin ilk tespit edilen halkası, Dikbıyık Mahallesi’nde yaşandı. Gece saat 12.00’de bir lokantanın arka camını kırarak içeri giren Gökhan E., içeride bir süre kaldı.

Yapılan incelemelerde şahsın mutfaktan tenceredeki çorba, sosis ve bir miktar peynir alıp yediği belirlendi. Gökhan E.’nin ayrıca lokantanın kasasını karıştırarak bir miktar para aldığı da tespit edildi.

DİKBIYIK STADYUMU’NA GİRDİ KÜMESTEN TAVUK ÇALDI

Bir sonraki adresi Dikbıyık Stadyumu oldu. Gece saatlerinde stadyumun arka bahçesinden içeri giren Gökhan E., güvenlik kameralarına yansıdı. Yönetim binasında bir süre kaldığı belirlenen şahsın, stattan ayrılırken çevredeki bir kümesten tavuk çaldığı ve geceyi Dikbıyık Mahallesi’nde bir iş yerinde geçirdiği ortaya çıktı.

Yaptıklarıyla tüm ilçeyi alarma geçirdi Eve girdi, çay demleyip mutfağı dağıttı | Mahalleli diken üstünde: El feneriyle arıyoruz

EVLERE GİRDİ, ÇAY DEMLEYİP MUTFAĞI DAĞITTI

Haberin Devamı

Yaklaşık iki haftadır kayıp olarak aranan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Gökhan E.’nin son olarak bir eve girmesi, endişenin zirveye çıkmasına neden oldu.

Gece saatlerinde girdiği evde büyük bir rahatlıkla çay demleyip kahve içen şahıs, evin mutfağını da dağıtarak ayrıldı.

Yaptıklarıyla tüm ilçeyi alarma geçirdi Eve girdi, çay demleyip mutfağı dağıttı | Mahalleli diken üstünde: El feneriyle arıyoruz

MAHALLELİ DİKEN ÜSTÜNDE: “EL FENERİYLE ARIYORUZ”

Polis ve jandarma ekipleri kayıp şahsı bulmak için bölgede geniş çaplı arama çalışmalarını sürdürürken, Gökhan E.’nin son birkaç gündür özellikle Dikbıyık Mahallesi‘nde görülmesi mahalleliyi canından bezdirdi.

Mahalle sakinleri, geceleri evlerinin çevresinde dolaştığı iddia edilen bu şahıs yüzünden büyük korku yaşıyor. Vatandaşlar, can ve mal güvenliklerinden endişe ederek geceleri el fenerleri ile çevreyi kontrol ediyor.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Yaptıklarıyla tüm ilçeyi alarma geçirdi! Eve girdi, çay demleyip mutfağı dağıttı | Mahalleli diken üstünde: ‘El feneriyle arıyoruz’
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.