Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Yeşilırmak Havzası’nda su ve doğal kaynakların korunması masaya yatırıldı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Yeşilırmak Havzası’nda su ve doğal kaynakların korunması masaya yatırıldı Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Yeşilırmak Havzası’nda su kurulunun çalışmaları ve doğal kaynakların korunmasına yönelik stratejik planların ele alındığı önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Amasya Valisi Önder Bakan başkanlığında düzenlenen toplantıya, Çorum Valisi Ali Çalgan, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Neşat Onur Şanlı, Yeşilırmak Havzası’ndaki 10 ilin temsilcileri ve bölgedeki üniversitelerin yöneticileri katıldı.
Amasya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıda; havza genelinde suyun en verimli şekilde kullanılması, su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir yönetim planları detaylı şekilde değerlendirildi. Ayrıca, Yeşilırmak’ın kaynağından denize döküldüğü noktaya kadar korunmasına yönelik kritik kararlar alındı.
Toplantının, Yeşilırmak Havzası’nda sürdürülebilir su yönetimi ve doğal kaynakların korunması açısından bölgeye yol haritası oluşturacak nitelikte olduğu vurgulandı.

Aa3C295E E535 4Bdf Bdef 83Eb87307057

Muhabir: Haber Merkezi


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Yeşilırmak Havzası’nda su ve doğal kaynakların korunması masaya yatırıldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

GÜNCEL Yeşilırmak Havzası’nda su ve doğal kaynakların korunması masaya yatırıldı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir