1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Yılmaz Vural’dan Azerbaycan itirafı: Lobi engeline takıldım

Yılmaz Vural’dan Azerbaycan itirafı: Lobi engeline takıldım

featured
0
Paylaş

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, Sports Zone’da Özgür Sancar’la Futbol Vizyon Programı’nın konuğu oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz Vural, Azerbaycan milli takımı teknik direktörlüğünün neden gerçekleşmediğini açıkladı.

“KENDİ ANTRENÖRLERİNİ KOYMAK İSTEDİ”

Sırp, Hırvat, İtalyan ve Alman lobisinin Azerbaycan milli takımına teknik direktör olmasını engellediklerini belirten Yılmaz Vural, “Azerbaycan millî takımına teknik direktör olmamı, Sırp, Hırvat, İtalyan ve Alman lobisi engelledi. Kendi antrenörlerini oraya koymak istediler. Bizim yöneticilerimiz bu lobiyi Türk antrenörü, Türk futbolcusu için yapmıyor. Herkes kendi antrenörünü uluslararası boyuta taşıyor. Bunu biz yapmıyoruz. Hırvat, Azerbaycan milli takımı teknik direktörü bizden olsun diye lobi yapıyor. Bizim futbol federasyonunun bu tip ilişkileri yok galiba. Ülke insanı bu kadar yalnız bırakılmaz. Milliyetçi bir anlayışımız var; ama kendi çocuklarımızı savunmuyoruz” diyerek açıkladı.

“DAHA NE YAPSIN ADAM”

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk aleyhine yapılan istifa tezahüratlarının ayıp olduğunu söyleyen tecrübeli teknik direktör, “Çok ayıp buluyorum. Daha ne yapsın adam. Hep sen mi şampiyon olacaksın. Diğerleri de var, çalışıyorlar, para harcıyorlar. Başarı sadece bir antrenörün sahadaki uygulaması değil, yukarıdan aşağıya yönetimsel, ekonomik başarının sahaya yansımasıdır gerçek başarı…” yorumunu yaptı.

“PROFESYONEL BİR KULÜP YOK”

Konuşmasını devam eden Vural, “Bugüne kadar çalıştığım hiçbir kulüpte mutlu olmadım; çünkü bir profesyonel bir kulüp yok. Ödemesiyle yok, yönetilmesi ile yok, tesisiyle yok. Ülke bu işin çok gerisinde Bir hocanın ne bilip ne bilmediğini anlayacak kapasitesi olan bir yönetici yok. Spor kültürü diye bir şey yok” dedi.

<!–

Gözden kaçırmayın

–>

Cimbom Play – off’u garantiledi: UEFA’dan müjdeli haber geldi
Cimbom Play – off’u garantiledi: UEFA’dan müjdeli haber geldi

İçeriği Görüntüle

“HAKKINI HELAL ET”

Yılmaz Vural, Fatih Tekke’nin teknik direktör olduktan sonra kendisini arayıp helallik istediğini belirterek, “Fatih Tekke öğrencim oldu. Teknik direktör olduktan sonra beni aradı, ‘Yapmakla yaptırmak arasında o kadar farklı şeylermiş, çok haklıymışsın hocam hakkını helal et’ dedi” yorumunu yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.