Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Zes ve Vestel, 720 kW’lık Türkiye’nin en hızlı şarj istasyonunu hizmete alıyor

Zes ve Vestel, 720 kW’lık Türkiye’nin en hızlı şarj istasyonunu hizmete alıyor

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zes, Türkiye'nin en hızlı şarj istasyonunu hizmete alıyor a’).click(); event.preventDefault();”>Tam Boyutta Gör
Elektrikli araç şarj operatörü Zes, Vestel Mobilite tarafından üretilen 720 kW (kilovat) gücündeki Türkiye’nin en hızlı şarj istasyonlarını yakında kullanıcılarla buluşturacak.

Şarj süresi 10 dakikaya kadar düşecek

Vestel Mobilite’nin ürettiği ultra hızlı şarj istasyonları, araçların şarj edilme kapasitesine bağlı olarak otomobil, otobüs ve ağır vasıta araçlar için tek çıkışta 720 kW’lık gücün tamamını verebiliyor ve şarj süresini 10 dakikaya kadar düşürebiliyor.

Aynı anda 9 araca hizmet verebilecek

Türkiye’den başlayarak Avrupa’ya yayılacak bu ultra hızlı şarj istasyonları ile Zes ve Electrip markaları adı altında hizmet verecek. 2025 itibarıyla Zes Türkiye ağı ve Electrip’in Avrupa’daki genişleyen altyapısıyla, stratejik ve premium noktalara konumlanacak istasyonlar aynı anda 8 araca hizmet verilebilecek.

Vestel Mobilite Genel Müdürü Ender Yüksel yeni ultra hızlı şarj istasyonları ve şirketin hedefleri hakkında şunları söyledi:

“Bugün Zes’e teslimi sağlanan 720 kW güç çıkışlı ultra hızlı şarj istasyonumuz, kısa sürede şarj imkanı sunarak bekleme sürelerini büyük ölçüde azaltıyor. Dünya genelinde kimi üreticiler 300 kW’lık şarj istasyonlarını ürün gamlarına daha yeni eklemeyi planlarken, Vestel Mobilite olarak bugün 720 kW’lık güç çıkışlı çok hızlı şarj istasyonlarını hizmete sunuyor olmaktan gurur duyuyoruz. Dünyada mobilite alanında sayılı şirketlerden biri olarak 1 ve 5 MW güç çıkışlı ürünlerimizin de portföyümüzde olduğunu belirtmek isteriz. 2017’den bu yana elektrikli araç şarj istasyonları üretiyor ve ihraç ediyoruz. Bugüne kadar dört kıtada 35 ülkeye, 250 binden fazla şarj soketini başarıyla yerleştirdik.”

Kaynakça https://www.aa.com.tr/tr/enerjiterminali/sirket-haberleri/zes-elektrikli-araclari-720-kilovat-gucundeki-ultra-hizli-sarj-istasyonlariyla-bulusturuyor/47115 https://zes.net/urunler/hpc-ultra-hizli-sarj-istasyonu Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir

Zes ve Vestel, 720 kW’lık Türkiye’nin en hızlı şarj istasyonunu hizmete alıyor
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir