Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Zorlu Holding’teki ramazan skandalının ardından yeni CEO Ömer Yüngül oldu

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zorlu Holding’teki ramazan skandalının ardından yeni CEO Ömer Yüngül oldu Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Zorlu Holding eski CEO'su Cem Köksal'ın Ramazan ayı tebrik mesajına verdiği skandal mail (ahaber.com.tr)Zorlu Holding eski CEO’su Cem Köksal’ın Ramazan ayı tebrik mesajına verdiği skandal mail (ahaber.com.tr)

Köksal, Ergün’ün mesajına “Bizim kurumsal olarak kutlanacak günler listemizde Ramazan ayı yer almıyor. Dini günlerden Şeker ve Kurban bayramları yer alıyor. Bunlar dışındaki dini günleri kurumsal olarak kutlamanız doğru değil. Bu grubun 70 yıllık tarihinde de Ramazan ayı kutlaması yer almadı. Şirket olarak dinden bağımsız bir duruşumuz var. Çok uluslu bir şirket olmaya çalışırken, her dinden ve milletten de çalışanlarımız olmasını bekliyoruz.” demişti.

O skandal dolu ifadelerin ardından Zorlu Holding’te daha önce Noel ve Cadılar Bayramı’nı kutladığı reklamların ortaya çıkmasıyla firmaya vatandaşlardan peş peşe tepkiler yükseldi. Zorlu Holding CEO’sunun nefret dolu ifadelerinin ardından emniyet birimleri tarafından gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatıldı.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Zorlu Holding’teki ramazan skandalının ardından yeni CEO Ömer Yüngül oldu
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

GÜNCEL Zorlu Holding’teki ramazan skandalının ardından yeni CEO Ömer Yüngül oldu

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir