Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. 3 kardeşten biri hayatını kaybetti! Tavuktan denilmişti vali işin aslını açıkladı

3 kardeşten biri hayatını kaybetti! Tavuktan denilmişti vali işin aslını açıkladı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’da zehirlenme şüphesi ile hastaneye kaldırılan üç kardeşten 18 yaşındaki Neslinur hayatını kaybetmişti. Kardeşlerin tavuk yedikten sonra rahatsızlandığı iddia edilmişti. Muğla Valisi olaya ilişkin bir açıklama yaptı. Adli sürecin devam ettiğini açıklayan Vali Akbıyık, “siyanür şüphesi var” dedi.

Abone ol Muğla Valisi İdris Akbıyık, Seydikemer ilçesinde evlerinde rahatsızlanarak zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan 3 kardeşten birinin yaşamını yitirdiği olayla ilgili adli sürecin devam ettiğini söyledi.

Akbıyık, zehirlenme vakasıyla ilgili Eğitim Araştırma Hastanesine getirilen bir çocuğun vefat ettiğini, diğer çocukların tedavilerinin yapıldığını hatırlattı.

Olayla ilgili birçok nedenden bahsedildiğini belirten Akbıyık, “Evin orada bir depodan ve siyanürden bahsediliyor. Adli süreç devam ediyor. Adli Tıp incelemelerinin ardından hazırlanacak rapora göre siyanür mü yoksa diğer maddeler mi öğreneceğiz. Ama tabii ki siyanür şüphesi var. Hepsi değerlendirilecek.” dedi.

Akbıyık, olayın kimyasal bir zehirlenme olduğunu, gıda zehirlenmesi olmadığını dile getirdi.

3 kardeşten biri hayatını kaybetti! Tavuktan denilmişti vali işin aslını açıkladı
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir