1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. AK Parti’den OSY’ye Ziyaret

AK Parti’den OSY’ye Ziyaret

featured
<!–

Gözden kaçırmayın

–>

Canlı Hayvan Pazarı Yeniden Açılıyor
Canlı Hayvan Pazarı Yeniden Açılıyor

İçeriği Görüntüle

Ziyarette AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Öndüç de yer aldı. Görüşmede, Afyonkarahisar’daki sanayi yatırımları, üretim süreçleri ve yeni projeler üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

“Üretim ve istihdam her zaman önceliğimiz”

Ziyaret sırasında konuşan İl Başkanı Şahin, Afyonkarahisar’ın sanayi potansiyeline dikkat çekerek üretim ve istihdamın önemine vurgu yaptı.
Şahin, “Afyonkarahisar’ın büyümesi, üretimin artması ve istihdamın güçlenmesi için her zaman sanayicimizin yanındayız. Üreten, istihdam sağlayan her yatırım bizim için değerlidir.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve bölgedeki sanayi yatırımlarının güçlendirilmesi yönünde temennilerle sona erdi.
İl Başkanı Şahin, Başkan Bekir Yeşilay ve OSB yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini tamamladı.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.