1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Balıkta Kıtlık dönemi başlıyor

Balıkta Kıtlık dönemi başlıyor

featured
0
Paylaş

Ordu’da geçen hafta etkili olan fırtına sonrası balık tezgahları bu haftayı bereketli geçirdi. Fiyatların yüksek olmasına karşın hamsi başta olmak üzere her çeşit balığın bulunduğu tezgahlarında Şubat ayıyla birlikte kıtlık döneminin başlayacağı vurgulandı.

Son hamsiler

Balık tezgahlarında 250 liradan satılan hamsinin yavaş yavaş gittiğini vurgulayan balıkçı Aydın Ceylan, artık vatandaşlarımız son olarak hamsi yiyecek. Artık yavaş yavaş bazı balık türlerini bulamayabiliriz dedi.

Ordu’da balık tezgahlarında fiyatlar ise şu şekilde: İstavrit 100 lira, kaya mezgiti 250 lira, hamsi 250 lira, kefal 150 lira, levrek 500 lira, deniz çupra 500 lira, deniz levrek 600 lira.

Muhabir: Soner ÖZDEMİR


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.