Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Bolaman Havzası Projesi için toplandılar

Bolaman Havzası Projesi için toplandılar

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orman Genel Müdürlüğünce uygulanan Türkiye Dayanıklı Peyzaj Entegrasyonu Projesi (TULIP) çatısı altında yürütülen ve 12 ilçemizin faydalandığı Bolaman Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi’nin Ordu Bölgesel Yönlendirme Kurulu Toplantısı, Vali Muammer Erol’un başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Ulukan, DSİ Samsun Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik, Karayolları Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Fatih Başpınar, İl Tarım ve Orman Müdürü Bayram Ay tarafından sunum yapılarak, proje başlangıcından bu yana yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Yapılan sunumların ardından Bolaman Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi’nin Bölgesel Yönlendirme Komitesi Toplantısı, toplantıya katılanların proje uygulamaları ile ilgili görüş, öneri, düşünce ve taleplerini dile getirmeleri ile son buldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Bolaman Havzası Projesi için toplandılar
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir