1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI İLK OTURUMU YAPILDI

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI İLK OTURUMU YAPILDI

featured
0
Paylaş

 Açılış ve yoklama ile başlayan Belediye Meclis toplantısının ilk oturumunda ilk olarak gündemin birinci maddesinde yer alan Ocak/2025  ayı Meclis toplantısında İmar Komisyonu’na sevk edilen İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün yeni yönetmeliğinin görüşülmesi konusu görüşülerek çalışmaların devam etmesine oy birliği ile karar verildi. Ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 14.01.2025 gün ve 108667 sayılı Banka Hesapları hakkındaki müzekkeresi görüşülerek iki farklı bankadaki Belediye hesabının kamu hizmetine tahsis edilmesi oy birliği ile kabul edildi.
GÜNDEM MADDELERİ KOMİSYONLARA GÖRÜŞÜLEREK KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ
Daha  sonra gündemin üçüncü, dördüncü ve beşinci maddelerinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 21.01.2025 gün ve 109122 sayılı Çerkezköy İlçesi Veliköy Mahallesi 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı itiraz dilekçesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 21.01.2025 gün ve 109120 sayılı Çerkezköy İlçesi Veliköy Mahallesi 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı itiraz dilekçesi ve yine İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 21.01.2025 gün ve 109114 sayılı Çerkezköy İlçesi Veliköy Mahallesi 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı itiraz dilekçesi hakkındaki müzekkereler görüşülerek incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.
UİP DEĞİŞİKLİĞİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU’NA HAVALE EDİLDİ
Belediye  Meclis gündeminin altıncı maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 21.01.2025 gün ve 109141 sayılı Gazi Mustafa Kemal Paşa Mah.5-13,5-14,6-84,1698-1,1699-1 parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği hakkındaki müzekkeresi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilirken gündemin yedinci maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 28.01.2025 gün ve 109767 sayılı Halkalı-Çerkezköy Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi hakkındaki müzekkeresi de incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
HİSSE SATIŞLARI GÖRÜŞÜLEREK İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ
 Meclis  gündemine sonradan ilave edilen 5 adet Belediye hissesinin satışının İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Yeni Şehir Yapı Kooperatifi’nin sulh talebi ile ilgili dilekçesi ve sulh talebinin kabul olması durumunda söz konusu Kooperatif ile sulh yapılabilmesi için Belediye Başkanı Vahap Akay’a yetki verilmesi talebi görüşülerek incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.
ŞUBAT AYI İKİNCİ OTURUMU 6 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAK
Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Vahap Akay, Şubat ayı Meclis toplantısının ilk oturumunun sona erdiğini ve Meclis’in komisyonlara gönderilen konuları görüşmek üzere 6 Şubat Perşembe günü saat 15.00’da yeniden toplanacağını belirtti ve toplantı son buldu.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.