1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi için Lahey'e gidiyor 24-25 Haziran'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi için Lahey'e gidiyor 24-25 Haziran'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24-25 Haziran'da Lahey'de düzenlenecek NATO Zirvesi'ne katılacak, stratejik tehditler tartışılacak.

featured
0
Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesine katılacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24-25 Haziran’da Hollanda’nın Lahey kentinde düzenlenecek NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılacağını duyurdu.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada zirvede Avrupa-Atlantik coğrafyasına yönelik tehditler ve riskler hakkında stratejik düzeyde görüş alışverişinde bulunulacağını belirtti.

İKİLİ GÖRÜŞMELER DE GERÇEKLEŞTİRECEK

Müttefiklerin savunma harcamalarının mevcut güvenlik ortamının gerektirdiği düzeye çıkartılması amacıyla yeni bir Savunma Yatırım Taahhüdü’nün zirvenin ana gündemini oluşturacağını aktaran Altun, zirvede NATO tarafından tespit edilen temel tehditler karşısında NATO’nun caydırıcılık ve savunma alanındaki gayretlerinin de değerlendirileceğini kaydetti.

Altun, Erdoğan’ın zirve kapsamında katılımcı bazı devlet ve hükümet başkanlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirmesinin de öngörüldüğünü ifade etti.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.